Cercar en aquest blog

dimecres, 28 d’abril del 2010

Conclusió PAC 2.2

Aquí us deixo la conclusió de la PAC 2.2, espero que sigui interessant la meva experiència:


Comparar casos educatius i participar de les experiències docents d’altres professors i mestres és una tasca que fem molt sovint però a la qual no li donem la importància que es mereix ni el tractament adequat fins que no ens adonem de totes les possibilitats que ens ofereix. Amb aquesta activitat es posa de manifest la importància de compartir experiències, de fer-les significatives i útils, i sobre tot de saber com fer-ho i amb quins mitjans, perquè fins ara jo només l’havia fet a seminaris i assessoraments professionals als centres.

Amb bases de dades com la base KITE i fòrums i blocs sobre la pràctica docent, tenim més facilitat per accedir-hi, i poder participar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, sense necessitat de assistir a una activitat de formació, assessorament o seminari, que tenen uns horaris molt concrets i no es fan tots els mesos.

Fer aquesta activitat, per a mi ha sigut una bona experiència, molt enriquidora i sobre tot funcional, ja que he pogut aprendre estratègies emprades per altres companys per a desenvolupar la meva activitat docent, i aquesta funcionalitat és pròpia d’aprenentatges significatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada