Cercar en aquest blog

diumenge, 30 de maig del 2010

Autoavaluació general

Es clar que ha hagut un canvi conceptual i que ha hagut un canvi als meus esquemes mentals mitjançant una reestructuració, acomodació i assimilació de nous continguts. Això implica que el aprenentatge realitzat ha sigut significatiu. Les estratègies que m’ha oferit aquesta assignatura han sigut molt motivadores, començant pel blog, i acabant per una aplicació directa a situacions quotidianes dels continguts apresos i de les estratègies adquirides.

Per altra banda la participació al fòrum i al debta ha sigut molt enriquidora, he après molt dels companys, i espero haver oferit la meva ajuda en la mesura de les meves possibilitats. Sobre tot, he de destacar les intervencions de MªRosa Pujol que ens ha facilitat a tot molt les coses.

He de dir que tenia bones expectatives sobre aquesta assignatura, però s’han superat moltíssim. Per mi, més que una assignatura ha sigut una experiència.


He après que hi ha una interrelació directa i inevitable entre els conceptes Ciència, tecnologia i societat i la seva relació amn l’educació.

El concepte ciència, implica tecnologia i societat; el concepte tecnología, implica ciència i societat; i el concepte societat implica ciència i tecnlogia, i en el centre d’aquest triangle interactiu trobem l’educació com a base, principi i final dels tres conceptes. Ara proposaria un canvi de mapa conceptual sencill, clar i concís que ho simplifica tot:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada