Cercar en aquest blog

diumenge, 7 de març del 2010

DE 0 A 10

US CONVIDO A DONAR LA VOSTRA OPINIÓ SOBRE LA MEVA... QUIN EMBOLIC!
BÉ, JA M'ENTENEU!!!

QUE HI PENSEU DEL QUE PENSO?
ESTEU D'ACORD O EN DESACORD?

  • L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: 3
  • Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: 10
  • Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 10
  • La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: 5
  • Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: 10
  • Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: 0
  • La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: 8
  • Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: 8
  • Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: 9
  • El canvi tecnològic determina el canvi social: 10

Com sempre... Un petonet! (si el voleu)

8 comentaris:

  1. Els professionals de l'educació hem de ser competents en tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement. Però, vertaderament aquestes tècniques ho asseguren al 100%? Seria per debatre.
    Salutacions!!!

    ResponElimina
  2. Bona pregunta Pilar! Jo penso que les noves tecnologies no asseguren la transmissió de coneixements al 100% però si pensó qe són un mitjà molt més atractiu que altres com les fitxes o imatgs impreses, i per tant captarà més l'atenció dels almnes i conseqüenment aquesta transmissió de coneixements serà més encertada, que no vol dir ni perfecta ni 100% efectiva, això depend de més.

    ResponElimina
  3. En quan a la qüestió:Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes, jo penso que aquestes més que necessàries són complementàries.Està clar que la societat evoluciona, però fins ara igual s'havien transmés continguts sense aquestes.

    ResponElimina
  4. Hola a totes! En relació a les respostes que has donat a l'avaluació inicial, estic totalment d'acord amb el que diu la Mireia. No són necessàries, són complementàries ja que fa uns anys les TIC com a tal no existien i igualment els mestres eren capaços d'educar als alumnes. No obstant això, a la societat en què ens trobem, ara s'ha fet necessari el seu ús i aprenentatge perquè són una peça clau del funcionament de la nostra societat. Les TIC no asseguren la transmissió de coneixement, però proporcionen, amb el seu ús i aprenentatge, moltes competències imprescindibles per als membres que hi vivim en aquestes societats.

    ResponElimina
  5. Ah per cert,

    passejant-me per diversos blogs, he vist, pel que fa a les avaluacions inicials, que molta gent considera que la tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds. Aquest no és el cas de la Mª Jose, però veient què ha estat en aquest espai on s'ha iniciat una mica de debat volia preguntar-vos... Vosaltres que opineu??

    Segons el meu parer, no podem considerar la tecnologia quelcom neutral, ja que el seu ús també comporta el desenvolupament i foment de determinades conductes i formes de viure, que al mateix temps originen tot un seguit de valors i una nova mirada del món, de la societat...

    ResponElimina
  6. Hola.

    Gràcies per les indicacions, ara t'envio el comentari provocador.

    El canvi tecnologic determina el canvi social? (10)

    Si enviem rentadores al desert aniran més nets?.

    No m'ho tinguis en compte.

    Fins ara

    ResponElimina
  7. Primer ben nets i després amb ordinadors que els permetin estar conectats amb un món que s'oblida d'ells quan més el necessita!!!

    ResponElimina
  8. Repecte a l'afirmació: Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 10
    Després de la lectura acurada de les paraules de Jonassen, més aviat que transmetre serà per guiar, acompanyar, mediar...
    No creus?

    ResponElimina